$1,000
REBATE
ON SELECT
CROSS COUNTRY®
300 WELDERS

MENU

CONTACT US

INFORMATION

VIEW LITERATUREBUY NOW
VIEW SPECSGO TO FORM

Solutia de sudare robotizata colaborativa cu programare simpla

Revolutionize your welding productivity
with HyperFill – an innovative twin-wire
MIG solution that takes your high
deposition welding to the next level.

Găsirea sudorilor calificați și de încredere continuă să fie o provocare în industria prelucrătoare, dar pentru mulți producători, automatizarea poate fi un concept descurajant datorită investiției ridicate și curba de învățare implicată adeseori. De asemenea, multe ateliere necesită mobilitate, fără amprenta statică și protecția pe care o necesită automatizarea.  
Sistemul de sudare robotizată Linc-Cobot robotic dispune de o programare simplificată, cu noul panou suspendat de învățare de tip tabletă și abilitatea de învățare la torță. Pur și simplu mișcați cu mâna brațul cobotului la punctele de start și încheiere a sudării. Sistemul Linc-Cobot este construit pentru spațiul industrial și are acces la programele de sudare cu cea mai înaltă productivitate ale lui Lincoln Electric, ceea ce vă permită să maximizați productivitatea.

Click on Video to Start

The Lincoln Electric Company is an equal opportunity employer, and all qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, genetic information, national origin, protected veteran status, disability status, or any other characteristic protected by law.

EEO is the Law | EEO is the Law GINA Supplement | EEO is the Law Poster Supplement

Lincoln Electric complies with regulations set forth by the Office of Federal Contract Compliance Programs. If you consider yourself to have a disability that requires reasonable accommodation to complete the online application, interview, or other process related to our hiring activities, please click HERE.


Linc-Cobot

Prima soluție la cheie pentru polizare automata

Gata sa incepeti?

Dacă sunteți gata să descoperiti cum sistemul de sudare robotizat Linc-Cobot poate optimiza operațiile de sudare, contactați Lincoln Electric Automation  pentru a afla mai multe.

Sistemul de sudare robotizată Linc-Cobot robotic dispune de o
programare simplificată, cu noul panou suspendat de învățare de
tip tabletă și abilitatea de învățare la torță. Pur și simplu mișcați
cu mâna brațul cobotului la punctele de start și încheiere a sudării.
Sistemul Linc-Cobot este construit pentru spațiul industrial și are
acces la programele de sudare cu cea mai înaltă productivitate
ale lui Lincoln Electric, ceea ce vă permită să maximizați
productivitatea.

Interfata buton apasare cu actiune dubla
Înregistreaza punctele direct la torța, prin
reducerea programarii complicate a pieselor. Interfața cu buton conceputa direct în torța permite operatorului sa înregistreze abordarea și punctele de start/încheiere a sudarii, precum și sa schimbe  translatarea
robotului.
 


Panou suspendat de învățare cu tabletă senzitivă (touch) Noul panou suspendat de învățare cu tabletă, care dispune de o programare pe axa timpului prin pictograme, reduce curba de învățare. Pur și simplu atingeți pictogramele în sau în afara axei timpului, sau le bateți ușor pentru modificare. Include modulul Plug-in Lincoln de sudare cu arc.

Sistem de torțe inteligent
Ghidați robotul cu mâna în poziția corectă, prin utilizarea dispozitivului de activare montat pe torță. Folosiți mânerul torței pentru manipularea împingerii la finalizare și punctele de sudare când este în îmbinare. Operatorii cu orice nivel de calificare pot învăța la torță. 

*Required Fields

Sunteti pe cale de a ne furniza informatii personale despre Dvs. Va rugam sa verificati aici Politica noastra de Confidentialitate, despre cum colectam, folosim si retinem informatiile personale. Accesand “Accept Termenii” (1) agreati ca noi sa procesam informatiile Dvs persoanle, asa cum este descris pe site-ul nostrum (in link-ul prezentat mai sus), (2) confirmati ca aveti cel putin 16 ani.  

© Lincoln Electric Company 2019

Lincoln Electric
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube
Vizualiazati brosura