Lincoln Electric
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube

Or Call 888-417-1950

Request more product information and
pre-ordering details
.

Dual Maverick 200/200x Hero
BEKIJK DE BROCHURE

MAAKT VIRTUELE LASTRAINING SLIMMER, SNELLER & EFFICIËNTER

DE SLIMSTE MANIER VOOR EEN REALISTISCHE LAS- EN SNIJERVARING 

BEKIJK DE BROCHURE

Ontdek virtuele lastraining in een nieuw, compact formaat 

Lincoln Electric’s VRTEX® 360 Compact is een nieuwe, kleine Virtual Reality lassimulator voor mobiel gebruik in meerdere omgevingen. Hij biedt een flexibele, krachtige, geavanceerde oplossing voor het snel en vindingrijk kweken van lastalent. 

De kosteneffectieve oplossing in klein formaat biedt superieure virtuele weergave die het meest realistische en levensechte smeltbad creëren dat beschikbaar is in de laswereld. Dit effect wordt nog versterkt door het levensechte geluid en bewegingen. Met de nieuwe VRTEX® 360 Compact kan de virtuele lastraining naadloos overgaan in een praktische lastraining. 

VRTEX® 360 COMPACT

U staat op het punt ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Lees hier ons privacybeleid voor websites over hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en bewaren. Door op "VOORWAARDEN ACCEPTEREN" te klikken, (1) gaat u akkoord met de manier waarop we uw persoonlijke informatie verwerken, zoals beschreven in ons privacybeleid voor de website, en (2) bevestigt u dat u ten minste zestien jaar (16) oud bent. 

Neem contact met ons op

om een demo af te spreken 

BEKIJK DE BROCHURE

1. Outer basic layer

2. Core wire

3. Inner rutile layer  

De eerste virtuele lastrainer met de mogelijkheid om autogeen te snijden 

De VRTEX® 360 Compact beschikt zowel over virtuele lastraining als de (optionele) mogelijkheid om autogeen te snijden in één apparaat. Deze unieke functie stelt studenten in staat om ook het snijproces in een virtuele omgeving te ervaren. Elk aspect van het autogeen snijden is ontworpen voor snijtoepassingen in de echte wereld - van het instellen van de snijbrander tot het snijden zelf. 

Slimmer

Compact formaat, kleine voetafdruk, mobiel gebruik, intelligente software

Efficiënt

Lastraining van hoge kwaliteit, waardoor er sneller vooruitgang wordt geboekt en de lasser eerder kan worden ingezet. Eenvoudige instellingen, plug en train! 

Veiliger

Geen metaal, lasspatten, hitte, gas of rook. Minder risico's en ongevallen. Mogelijkheid tot leren op afstand via video-streaming. Optionele hygiënische trainingsaanpak.

Meervoudig gebruik

Flexibel inzetbaar door de verschillende lastrainingsprogramma's met autogeen snijden als extra optie.

VIRTUELE SNIJTRAINING

Thermisch snijden als extra mogelijkheid

  • Ontworpen voor snijtoepassingen zoals in de echte wereld
  • Van het instellen van de snijbrander tot het snijden zelf

Snijden & analyse 

  • Net als bij het VRTEX® lassen, heeft de gebruiker bij elke snijoefening visuele ondersteuning om te helpen bij het richten, het vinden van de juiste hoek, afstand en snelheid
  • Feedback wordt gegeven op het beelscherm met scoringsgegevens, waarbij elke afzonderlijke lijn op het scherm de score van de individuele techniek weergeeft

Procedures om veilig te kunnen snijden

  • Selecteer de juiste snelkoppelingen en gasdruk en sluit alles aan in de juiste (=veilige) volgorde 
  • De gaskeuzes omvatten propaan en acetyleen 
  • Stapsgewijze aansteekvolgorde, volgens de geldende veiligheidsprotocollen, versterken het gevoel dat het van belang is om te weten wat men doet door de vlam correct te kunnen lezen

VIJF GOEDE REDENEN OM VOOR VRTEX® TRAINING TE KIEZEN

Virtueel lassen helpt niet alleen tijd en kosten te besparen, het biedt ook nieuwe mogelijkheden voor prestatiegerichte trainingslessen. De VRTEX® 360 Compact ondersteunt het leren op verschillende niveaus - van fundamentele vaardigheden voor beginners tot geavanceerde vaardigheden voor professionals. U kiest gewoon het juiste individuele niveau en start uw virtuele lastraining. Via de VRTEX® Weldometer™ kunt u onmiddellijk zien wat u per les, dag en jaar bespaart in vergelijking met tradionele lastrainingen.

Verlaag uw trainingskosten
Bespaar op apparatuur, materiaal, lastoevoeg-materiaal en energie. Profiteer van een kosten-efficiënt compact toestel.

Verkort uw trainingstijden
Boek sneller succes met uw lastraining. Behaal efficiëntere resultaten met minder trainingstijd  op echte lasmachines.

Verhoog uw certificeringspercentage met 42%
U kunt door gebruik te maken van de virtuele lastrainingen meer lassers tegelijk trainen. Ook het slagingspcertage neemt toe, gemiddeld met 42% in vergelijk met tradioneel onderwijs.

Registreer en voorkom lasfouten
Lasfouten ontstaan wanneer onjuiste lastechniek wordt gebruikt. De virtuele buigtest levert onmiddellijk resultaten en onthult wat een las doet slagen of falen.

Milieuvriendelijk trainen
Beperk uw materiaalverbruik en milieuvoetafdruk tot een minimum. Bespaar op beschermgas, laselektroden, lascoupons en lasrookafzuiging. Er wordt minder energie verbruikt dan met een traditionele lasmachine, draadaanvoerunit en lasrookafzuiging.

ONTDEK DE VRTEX® 360 COMPACT 

Bekijk de Brochure

BEKIJK DE BROCHUREONTDEK NU