Lincoln Electric
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube

Or Call 888-417-1950

Request more product information and
pre-ordering details
.

Dual Maverick 200/200x Hero
EXPLOREAZĂ ACUM

CONTRIBUIE LA O INSTRUIRE VIRTUALA MAI INTELIGENTA, MAI RAPIDA SI MAI EFICIENTA 

CEA MAI INTELIGENTA MODALITATE CATRE O EXPERIENTA AUTENTICA IN DOMENIUL SUDARII SI TAIERII

PARCURGETI BROSURA

Descoperiti instruirea virtuala in domeniul sudarii la o dimensiune noua si compacta 

Echipamentul VRTEX® 360 Compact pus la dispozitie de Lincoln Electric reprezinta un Simulator Virtual de Sudura nou, de dimensiuni reduse ce poate fi utilizat in diverse medii, oferind o solutie flexibila, puternica si actualizata pentru o dezvoltare rapida si eficienta a aptitudinilor de sudura. Aceasta  solutie de mici dimensiuni include costuri reduse si ofera o grafica de calitate ce contureaza cel mai realist si impresionant mediu de sudura disponibil, mediu ce este consolidat prin sunete si miscari exacte.  Cu ajutorul VRTEX® 360 Compact, instruirea virtuala in domeniul sudurii poate fi transferata imediat in lumea reala, oferind o experienta interactiva.


VRTEX® 360 COMPACT

Sunteti pe cale de a ne furniza informatii personale despre Dvs. Va rugam sa verificati aici Politica noastra de Confidentialitate, despre cum colectam, folosim si retinem informatiile personale. Accesand “Accept Termenii” (1) agreati ca noi sa procesam informatiile Dvs persoanle, asa cum este descris pe site-ul nostrum (in link-ul prezentat mai sus), (2) confirmati ca aveti cel putin 16 ani.  

Contactati-ne

Pentru a primi o demonstratie

PARCURGETI BROSURA

1. Outer basic layer

2. Core wire

3. Inner rutile layer  

Primul Simulator Virtual de Sudura cu modul optional de taiere

Echipamentul VRTEX® 360 Compact ofera instruire in domeniul sudarii si instruire optionala in domeniul taierii, prin intermediul unui singur dispozitiv virtual.  Aceasta functie unica le permite cursantilor sa experimenteze si taierea cu flacara, in mediul virtual. Fiecare aspect al functiei de taiere termica este proiectat pentru a fi utilizat in cadrul aplicatiilor de taiere din lumea reala - de la configurarea tortei pana la executarea taierii.

Mai inteligent

Compact , amprenta redusa, utilizare de pe mobil, software cu functii inteligente. 

Mai eficient

Calitate superioara a procesului de instruire, potrivire mai rapida a sudarii in lumea reala, configurare rapida 

Mai sigur

Fara metale, fara stropi, fara caldura, fara gas si fara noxe. Riscuri de accidente de munca reduse, capacitate de instruire la distanta prin video, optional instruire sanitara.

Utilizari multiple

Utilizari flexibile si diverse moduri de instruire in sudare. Taiere cu oxigaz ca functie suplimentara. 

INSTRUIRE VIRTUALA - TAIERE 

Taierea - o functie suplimentara

  • Proiectat pentru a fi utilizat in activitati de taiere din lumea reala
  • De la montarea pistoletului pana la executarea taierii 

Taiere & Analiza

  • Fiecare exercitiu de taiere permite accesul utilizatorilor la repere vizuale, afisate pe ecran, ce ii pot ajuta sa regleze unghiul, distanta si viteza.
  • Feedback-ul este oferit pe ecran pentru fiecare sir de date, reprezentand parametrii de performanta al tehnicii individuale.  

Proceduri de punere in functiune a echipamentelor de taiere 

  • Selectati valvele de conexiune rapida & valvele de presiune in ordinea sigurantei
  • Printre combustibilul pe care il puteti alege se numara Propanul sau Acetilena 
  • Procedura de eliberare treptata a pistoletului va respecta protocolul de securitate si pune accent pe importanta verificarii flacarii 

CINCI MOTIVE PENTRU TRAINING CU VRTEX® 

Sudura virtuala contribuie la  reducerea timpului si a costurilor, si ofera noi oportunitati in lectiile de formare corelate performantei.  VRTEX® 360 Compact sustine instruirea la diverite nivele – de la informatiile fundamentale pentru incepatori, la cele avansate pentru profesionisti. Trebuie doar sa alegeti nivelul individual corespunzator si incepeti sa experimentati sudura virtuala. Prin VRTEX® Weldometer™ puteti observa cat economisiti cu fiecare lectie, pe zi si pe an, comparativ cu trainingurile in sudura reala.

Reduceti costurile specifice instruirii
Economisiti echipamente, materiale, consumabile si energie. Beneficiati de un dispozitiv compact si economic.

Reduceti timpul de instruire
Obtineti rezultate mai rapide. Obtineti rezultate mai eficiente cu mai putin timp de instuire decat pe echipamente fizice de sudura.

Cresteti rata de certificare cu  42%
Calificati si instruiti mai multi sudori in comparatie cu instruirea traditionala.

Monitorizati defectele sudurii
Defectele sudurii apar cand sunt folosite, in mod inadecvat, tehnicile de sudare. Testele virtuale ofera rezultate instant si identifica toate cauzele ce au dus la aparitia defectelor de sudura. 

Instruire ecologica
Reduceti cantitatea deseurilor materiale si impactul asupra mediului, economisiti gaz de protectie si electrozi de sudura si eliminati noxele rezultate in urma procesului de sudura. Se consuma mai putina energie decat in cazul unui echipament de sudura traditional. 

EXPLORA VRTEX® 360 COMPACT 

Parcurgeti brosura

PARCURGETI BROSURAEXPLOREAZĂ ACUM